lauantai 23. maaliskuuta 2013

Näyttely Jurvassa 16.3.2013

Sain nyt vasta aikaiseski kirjoitettua tämän viikon takaisen jutun, koska netti ei ole toiminut koneessani. Kuitenkin, tässä sitä nyt onnellisena kirjoittelen viime viikon näyttelystä tosiaan ;D
Lähdimme ajamaan Jurvaa päin kahdeksan maissa aamulla kavereideni hamstereineen ja Tofun kanssa. Olimme Jurvassa yhdeksän jälkeen, ja näyttely alkoi kymmeneltä.
Menin itse kaneille sihteeriksi hankkimaan taas yhtä merkintää pet-kanituomarin harjoituslomakkeeseeni =) Tofun olin laittanut jo kuntoon, ja kaverini vei sen sitten tuomarille.



No, kuulinkin sitten siitä viereisestä pöydästä Tofun pisteet, kun se oli arvosteltu, ja  pisteitähän tuli 95,5 p! Olihan siinä riemunkiljahduksilla pidättelemistä kun tuo vanhus nappaa vielä tuossa iässä parhaimmat pisteensä jo kolmannen kerran. =)


Sitten oli palkintojenjaon aika. Myös eräs toinen marsu oli saanut samat pisteet kuin Tofu, joten voittajan valinta ei ollut tuomarille varmaankaan helppoa. Vastassa kun oli juuri hyvässä iässä oleva ja suurista pisteistä hyvät pisteet napanut marsu. Tofu-pappa kuitenkin veikin sitten yllätyksekseni voiton, koska Tofulla oli kaikki pikkukohdat kunnossa, niinkuin yleensäkin :3 Olin aivan huippuylpeä, kun veteraanini voitti kaikki marsut! 

leuka ihan kurkussa x)

Marsujen palkintojenjaon jälkeen palkittiin EPJYn vuoden voittajat. Kun päästiin petmarsujen kohtaan, en olisi ikinä osannut kuvitella, että Tofun nimi sanottaisiin, ja niinhän sitten kävi! Olin aivan ällikältä lyöty ja hain pokaalin yllättyneenä. Nyt tuon veteraanin nimi on muotoa EPJY VPET -12 Tofu <3
Sitten tietenkin piti palkita Tofu hyvästä saavutuksesta ennen BIS-kisaa =)


No, sitten tuli vielä BIS-kisa ja Tofu tuli sitten loppujenlopuksi neljänneksi! =) Oli mahtava päivä ja erittäin ylpeä olen <3 Tofun palkintosaalis siis kaikenkaikkiaan oli BIS4, ROP1, LKV1, kuma ja VPET.




Ja tähän loppuun vielä, ruusukeseinäni näyttää tällä hetkellä tältä..


..ja näistä 13 on Tofun =)

Mutta nyt, kiitos kaikille jotka jaksoitte lukea, heihei! =)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti