sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Maaliskuu läheneeee

Jeijjee, kerranki teen "tavallisen" postauksen ettei etusivu oo vaan täynnä eläimiä :D No ok, miten sen nyt ottaa, jokanen tykkää lukee erilaisii juttuja? :)

Mutta siiis, uus jakso on siis alkanu ny koulus ja saatiin 4. jaksonki numerot :) Matikasta tuli 7, joka oli ilonen yllätys! Biologian labrasta, psykologiasta ja uskonnosta tuli 8, ja musiikista 10! Jee..

Ja nyt on kauan odotettu HIIHTOLOMA! Ei oo oikeen mitään suunnitelmia, mut vois kuvata kyllä pitkästä aikaa, toi järkkäri on päässy vähä ny pölyttymään :D Ja tietysti relaaaan ja odotan maaliskuuta :)
Mun maaliskuu näyttää aika kiireiseltä.. 17-synttäreitäki pitäs juhlii jossain vaihees, enää 2 viikkoa! :D Sitte on toi näyttely Jurvassa ja leirillekkin pitäis mennä vahtimaan pikkusia :3 Melodifestivalenin finaaliakin odotellessa jneeee..

Tähän väliin muutama ihana laulu :3





Ja iiihana One Directionin uus musavideo <3


Ja sittttten ihana uutinen, pakko tunkea näköjään joku postaukseen Ericiä :D Nimittäin, sain kuulla tällä viikolla ehdottomasti ihanimman uutisen koskaan! ERIC JAKAA NIMIKIRJOITUKSIA ENNEN KEIKKAA 19.3!! En oo koskaan tuntenu sellasta tunnetta, kun tällä viikolla; tuun näkemään Ericin face to face! Anteeks tää hehkutus mut oon liian onnellinen! Mä tuun varmaan pyörtyyn sen edessä.. En ainakaan tiiä et mitä sanon sille.. 23 yötä! O_O

Tänään on myös sattumalta tasan 4 vuotta siitä, kun marsut tuli meille! Muistan sen päivän niin hyvin :3 Ne oli niin pieniä ja pelokkaita, Tofukaan ei liikkunut vuorokauteen, raukka =/ Mutta nyt on neljä vuotta takana ja kaikkea ihanaa on koettu <3 En voisi elää ilman niitä <3

Tässä muisteluja ensimmäisiltä päiviltä :D Pikkuset <3



Maaliskuuta siis odotellessa, ja hauskaa lomaa niille joilla se on nyt tai vielä edessä! :) Ennen kaikkea rentouttavaa talvea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti