lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäinen & Eläinkuulumisia

HAUSKAA PÄÄSIÄISTÄ!

Hei vaan :D Tuohon alkuun tuollainen pääsiäisen toivotus :3 Ihanaa kun on vhdoinkin loma! Paljon on tullut syötyä suklaamunia ja herkkuja.. Tähän mennessä on ollut tosi rento loma, olin torstaina Vaasassa shoppailemassa, ja muuten olen ollut vain kotona... =)

namnam :3

Fasustakin tuli tässä otettua vähän pääsiäiskuvia, jos nyt noita pääsiäiskuviksi voi sanoa, mutta kuitenkin =)


Sitten vähän toisenlaisia eläinkuulumisia.. Lakulla oli TAAS suolitukos, ja se oli jo erittäin huonossa kunnossa, ja ajattelin jo kaikista pahinta. Siitä kuitenkin selvittiin ananasmehun ja rakkauden voimalla! =) En nimittäin voinut jättää Lakua hetkeksikään yksin, vaan hoidin sitä kokoajan. Nyt Lakulle kuuluu taas onneksi hyvää, ja vanhaksi kaniksi se on erittäin reipas :3 
Samaan aikaan kun käytiin Lakun hampaita jälleen lyhentämässä lääkärissä, niin otettiin Tofu mukaan, koska sillä oli ollut viikon takaisesta näyttelystä asti silmäy vuotavat ja rähmivät. No, Tofulle sitten Todettiin silmätulehdus, ja nyt on parhaillaan kahden viikon silmötippakuuri käynnissä. Tippoja pitää antaa kaksi kertaa päivässä.




Tofun silmät oli värjätty tosiaan lääkärissä, niinkuin tuosta laskusta näkee. Tässä on kuva silmätippojen laiton jälkeen. Tofu-poika antaa tosi hyvin laittaa tipat, sellainen rauhallinen marsu kun on :3 Mutta nyt on kaikki tosiaan paranemaan päin, ja nyt vain toivotaan hyvää jatkoa.

Voin jo tässä lupailla että lähiaikoina on tulossa uutta postausta =) Siihen asti vain hyvää kevään jatkoa ja toivotaan että lumet sulaa nopeasti pois! :D Tähän loppuun vielä talvinen kuva, vielä kun sen ehtii laittaa :D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti