maanantai 30. huhtikuuta 2012

28.4.12 - Päivä, joka jäi ikuisesti mieleeni

Tätä päivää oli odotettu jo marraskuusta asti, ja vihdoinkin se oli toteutumassa! Laivamme oli aamulla klo 6.30 Tukholmassa. Sää oli tosi aurinkoinen, mutta tuuli aika viileästi. Lähdimme satamasta kävelemään kohti Eric Saaden keikkapaikkaa, eli Globenin Annexetia. Kävelymatka oli noin 5 km, mutta se meni nopeasti jännittäen ja paikkoja katsellen. Oli myös ihanan rauhallista kävellä, kun niin aikaisin aamulla ei ollut ketään liikeneteessä.
Kävelyssä meni noin tunti, ja olimme Globenilla noin kahdeksan maissa. Hotellimme oli onneksi aivan Globenin vieressä, joten veimme tavarat sinne ja aloin jonottamaan. Paikalla oli jo kymmenisenkunta hyvin innokasta fania. Siitä alkoi sitten pitkä odotus. Ja tässä tällainen kuva joka oli pakko ottaa keikkamainosjulisteen kanssa ;)

Hetken päästä paikalle saapui myös muutamat suomalaiset kaverini, joihin olin tutustunut netissä. Iso Kiitos Johannalle, Jennille, Nellalle, Marille ja Tiialle jotka saivat päiväni kulumaan mukavasti! =) Teimme Ericille odotusaikana fanikirjaa, jonka Mari antoi Ericille ihan kädestä käteen backstagella =) Kirjan nimi oli "Without you, I'm nothing - fanbook from finnish fans".
Noin kahdentoista maissa, yhtäkkiä vain ruotsalaiset fanit alkoivat juosta Globenin taakse, no me tietenkin seurattiin tuota joukkoa. Pysähdyimme bussin eteen, jossa oli kameramiehiä ja turvamiehiä. Silloin ajattelin, "voi ei, se on nyt totta. Olen tullut toteuttamaan unelmaani tänne asti! Se on menoa nyt." Bussin ovi aukesi, ja ulos astui tietenkin tuo komein mies maan päällä! Kyllähän siinä tunteet tuli pintaan.. En voi vieläkään uskoa tuota.. Vaikka näinkin hänet vain muutaman sekunnin, tulen muistamaan sen aina. Eric astui vain autoon, ja ajoi pois. Tässä tällainen epäonnistunut kuva, mitä siinä nyt kauheassa paniikissa sai.

28.4.2012 klo 11.46 Ruotsin aikaa

Palasimme taas jonoon, ja söin eväitä ym. Hetken päästä tuli jotain tyyppejä rakentamaan siihen VIP-aluetta, ja toivat Ericin autoja esittelyyn (Opel on Ericin sponsori). Ja tässäkin ihan pakollinen kuva unelma auton kanssa =)

anteeksi ilme, autohan tässä nyt on tärkein ;D

Loppuaika meni oikeastaan vain fanikirjan parissa ja jännittäen. Kuuden maissa pääsimme sisälle. Alkoi kauhea kilpajuoksu, enkä valitettavasti päässyt ekaan riviin, syynä epäkohteliaat, tönivät ja tyhmät ruotsalaiset. No se ei ollut pääasia, kunhan vain näin Ericin, ja olihan se paikka ihan hyvä =) Tunti siinä piti sitten odottaa jännittäen.
Seitsemältä se kaikki alkoi, se mitä olin odottanut jo ikuisuuden. SHOW ALKOI! Valitettavasti en saanut nyt tähän hätään videoita millään kamerasta, ehkä myöhemmin sitten. Mutta tässä on nyt jonkun toisen kuvaama alkushow.

(Täältä voit katsoa muiden videoita keikalta =))

Se oli niiiin jännittävä ja sanoinkuvaamatonta. Kun Ericin varjo tuli ensimmäisen kerran kankaalle, tunteet voitti ja aloin itkemään aivan kohtuuttomasti ;DD Se oli niin ihanaa. En voinut uskoa sitä todeksi! Kuvaamastani videostakin näkee, kuinka käteni tärisee, mutta niinkun jo edellä sanoin, ehkä saan ne myöhemmin.. =) Mutta tässä nyt kuitenkin kännykällä kuvaamani video Manboy! Lisää näet sitten täältä !



Eric siis lauloi (ei järjestyksessä) Rocket sciencen, Feel Aliven, Sleeplessin, Manboyn, Masqueraden, Break of Dawnin, It's gonna rainin, Timelessin, Hearts in the airin, Fingerprintsin, Popularin, Hotter than firen, Killed by a copin, Imaginen ft. TONE DAMLI!! (eka yleisö joka näki sen livenä <3), Backseatin, Sky falls downin, Crashed on the Dance Floorin, Without you I'm nothingin.. Hmm, jäikö jotain puuttumaan? ;D Mutta loppushow oli joka tapauksessa täydellinen vesisuihkuineen ym.. Sain myös roiskeita Ericin paidasta! ;DDD Keikan seurauksena ääni lähti, mutta rakastuin vain entistä enemmän Ericiin! SE OLI PARAS PÄIVÄ IKINÄ!!
Tässä vielä muutama parhain kuva.. =)
Feel Alive <3
Masquerade <3
Masquerade


Voin sanoa että kunnon show ainaki oli! Sain vaan näistä rauhallisimmista kohista kuvia, ku muuten ne oli niin heilahtaneita huonolla kameralla että.. ;D Etteköhän te jotaki tosta nää.. Mut kovat showt oli ainaki Hotter than Fires, Popularis ym... <3


Että sellaista! Pakko vielä myöntää, että seuraavana päivänä itkin kun piti lähteä Tukholmasta pois. Kauhea matkamasennus =( Noh, toivotaan että se tulee vielä Suomeen jonakin päivänä!!

Tässä vielä jotain kuvia:

lippu <3 =)

ostin tuollaisen julisteen 80 kruunulla =)

VIP-passi pääsi aitiopaikalle huoneeseeni <3

Nyt voin vain sanoa että

I HAVE SEEN MY MAN!!! <333

P.S. Kiitos teille jotka jaksoitte lukea ;D

P.P.S. Tällaset ihanat kynnet mul oli siellä.. Kiitos MINNALLE joka teki! <3










8 kommenttia:

  1. Haha mä koitin koko aja kyylää noit sun kynsii :DD ne oli upeet !
    ja juu kiitos sullekki, oli ihanaa ♥
    -nella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehehh kiitti, kaveri teki ;D Vois muuten laittaa niistä kuvan.. ;)

      Poista
  2. ää epäreiluuu :c mäki haluun (: toivottavasti se leikekirja tuo ericin suomeen ! (:: <3

    VastaaPoista
  3. oikeesti tosi epäreiluuu ;(( itekki haluisin mut sit taas ei oo rahaa ja jos olis rahaa niin ei olis kyytii.. oon niin kateellinen sulle !

    VastaaPoista
  4. yyyh, vitsi mua alko itkettää ku luin tän postauksen :'c ite en oo nähny Ericiä, paitsi kuvissa, videoissa ymsyms mut vitsit haluun nähä sen viel joskus ♥ ja tästä tuli viel enemmän sellanen fiilis et Eric on täydellinen c:

    VastaaPoista