tiistai 14. toukokuuta 2013

Eläinten kurkistus kevääseen

Jippii! Nyt on vihdoinkin kunnon kevät, voisi sanoa jo joinakin pävänä kesäksi =) Laku ja marsut saivat myös ensimmäistä kertaa tänä vuonna olla ulkona oikein kunnolla. Tässä nyt sitten kuvia niistä, pitkästä aikaa :)



Fasu:

Tofu:
Tofua en kuvannutkaan tällä kertaa niin paljoa, lisäksi se oli sotkenut nenänsä jotenkin :D

Sitten päästäänkin Lakuun. Laku on nyt siis saavuttanut jo kuuden vuoden iän, ja se on näkynyt jo valitettavasti jonkin aikaa. Nyt muutama viikko sitten, se alkoi papanoida ympäri taloa, eikä se ole _IKINÄ_ tehnyt niin. Siitä pian huomasin sen takajaloissa jotain häikkää, koska se ei enää hyppinyt normaalisti.  No, veimme sen lääkärille ja tässä tulos:


Eli siihen ei ole hoitoa, ainoana hoitona olen nyt antanut sille paljon huomiota, ja olen pitänyt sitä paljon ulkona. Ei sen olemuksessa ole mikään huonosti, mutta sen jalat heikentyvät kokoajan.. Se ei pääse enää hyppäämään häkistä pois, ja se liikkuu ryömien. No, elämä on vaikeaa välillä. Kunhan sillä vain ei ole mitään kipuja, niin kaikki on hyvin :) Laku on kuitenkin ollut mun täydellisin ja parasluonteisin lemmikki, sitä ei tule kukaan ikinä voittamaan vaikka mitä tapahtuisi :'')
Tässä vielä kuvia.


Laku on ollut oikea ihannelemmikki, se on niiin sopeutuvainen, seurallinen, kiltti ja rakastettava, ettei voi edes sanoin kuvailla.  Sitä on voinut aina huoletta pitää vapaana, nimittäin se ei koske mihinkään kiellettyyn. Vaikka se ei ole ulkomuodoltaan kovin kaunis, sen sisäinen kauneus on sitäkin parempi <3 Laku ei tee pahaa kärpäsellekkään, ja rakastaa kaikkia. Olemme kokeneet Lakun kanssa vaikka mitä, kaksi muuttoa, näyttelyitä ynnä muita reissuja, joten muistoja ainakin löytyy! Vaikka Lakuun on myös mennyt paljon rahaa ja vaivaa hammaslääkärikäyntien seurauksena, se ei haittaa yhtään, koska rakkaan lemmikkini olotila on kaikkein tärkeintä. Lakulla tulee aina olemaan paikka sydämessäni <3 En voi sille mitään, jos se ei jaksa enää kauaa, haluan vain, että sillä on kaikki hyvin! ILY, jaksa vielä kulta <3

Anteeksi tällainen avautuminen, mutta kyllä te ymmärrätte toivottavasti :3 Kiitos teille jotka jaksoitte lukea!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti