sunnuntai 9. syyskuuta 2012

lukemista, lukemista, lukemista...

Noniiin, ajattelin kirjottaa ekan tällasen postauksen koulusta ;D Joo tiedän että aihe on erittäin kiinnostava mutta tällä hetkellä teen tätä mielummin kun luen ;D NIMITTÄIN.. Eka jakso alkaa olemaan läpi kahlattu, vihdoinkin! Eli ensimmäinen koeviikko häämöttää. Koeviikko alkaa siis ensi torstaina ja kestää viikon päähän keskiviikkoon. En tiedä kyllä yhtään miten tulen selviytymään, koska aineet tässä ekassa jaksossa ei ole ollut mitään helpoimpia, esimerkiksi fysiikka, jota vihaan yli kaiken.
Onneksi sentään koeviikon lukkari on rento.. Mietin tässä vielä että miten teen harkkojen kanssa, menenkö vai enkö mene niihin koeviikolla.. Ainakin keskellä koeviikkoa on se kauan odotettu kanituomarikurssi <3
Koko jakson on ollut kaikkea tekemistä.. Kuviksesta on pitänyt tehdä yhtä sun toista työtä ja vielä pitäisi tehdä joku portfoliokin... Äikästä on tehty kaikkia kirjajuttuja ym.. Oon kyllä ilonen kun pääsen kunnialla ekan jakson läpi! Ja hei, lukiossa on vain yksi pakollinen kurssi fysiikkaa, joten BYEBYE fysiikka!!!

Nyt vaan pitäis alkaa jaksaa lukemaan... Ekana vuorossa on äikä koe, sitten matikan, sitten maantieteen ja lopuksi.... fysiikan.

Tässä sitten kuvia vähän luku-urakastani...





voi rakas fysiikka <3 saako kysyä et kuka hitto tosta tajuaa jotain? ;D (klikkaa kuva suuremmaksi)

matikkaakaan en tajua.. pitkä matikka <3

+tottakai pitää esitellä mun 200 euron laskinki tässä ;D


Niin ja sitten.. Tein tässä tällä viikolla viimeisiä hankintoja tälle ekalle lukiovuodelle ;D Ostin siis paljon lisää kirjoja.. Muutama vielä kyllä puuttuu, mutta nyt oon jo tyytyväinen =) Monia oon ostanut käytettyinä, mutta myös tosi paljon uusina, ja rahaa on mennyt jo melkien 300 euroa.. Jos laskin otetaan mukaan niin melki 500 € ;D




Ja lukeminen onnistuu tietenkin musiikin tahtiin <3 

Viime aikoina oon kuunnellut paljon tätä =)
Niin ja hei, aika menee kokoajan eteenpäin, enää 229 yötä keikkaan! ;DDD


Justimusfilms & Nost3&Protro keikkakin lähestyy, siihen enää 20 yötä!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti