sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kanien pet-tuomarikurssi 15.9

Joo elikkäs, tuon kurssinhan piti aluksi olla Seinäjoella, mutta sitten se yhtäkkiä siirtyikin Lempäälään ;D
Lähdin lauantai-aamuna 07.49 junalla kohti Tamperetta. Olin ekstra-luokassa, koska koko juna oli muuten täynnä ;D Siellä sitten join kahvia väsymykseen =)
Juna oli yhdeksän aikoihin Tampereella, josta kurssin pitäjä tuli hakemaan ja lähdimme kohti Lempäälää. Matkalla haimme erään kasvattajan luota muutaman kanin.
Kurssi alkoi kymmenen maissa. Kurssilla oli mun lisäksi kolme muuta. Alussa oli kirjallinen osuus, jossa käytiin arvostelua läpi, että mihin kohtiin pitää kiinnittää huomiota ja mistä pisteitä vähenee. Se oli aikalailla tuttua ja helppoa.
Päivän lopuksi meillä oli ensimmäiset harjoitusarvostelut, jossa arvosteltiin 7 kania. Ihastuin niin yhteen hermeliiniin, ja iski kauhea kanikuume!! Mutta sille ei voi mitääm, ettei meille mahdu enempää häkkejä =/ Muut arvosteltavat kanit olivat jättejä, ja niitähän oli sitten kiva pyöritellä siinä =)
Päivä loppui kolmen maissa, jonka jälkeen jäin vielä hetkeksi kiertelemään Tampereelle kauppoihin =)
Nyt pitäisi vain ahkerasti ruveta käymään kaninäyttelyissä erilaisissa työtehtävissä, niin valmistuisi sitten kanituomariksi muutaman vuoden kuluttua.. =) Että sitä odotellessa! Ongelmanahan on vain se,että kaniyhdistyksen näyttelyt on aina Etelä-Suomessa, mutta ei voi mitään... Vitsi ku haluan jo tuomaroimaan! ;D


Harjoitustehtäviin kuuluu:
sihteerinä 3 krt.
asssarina 4 krt.
vastuuhenkilönä 3 krt.

harjoitusarvosteluja 5 kpl,
koearvosteluja 2 kpl,
+ suullinen ja kirjallinen koe

siinä osa arvosteluista =)

junaliput



Muita kuulumisia:

Koeviikko on siis nyt puolessa välissä, ja maanantaina on vielä maantiedon koe ja keskiviikkona vihattu fysiikka... Matikan koe meni ihan hyvin ja samoin äikkä =) Joten vähä vielä pitäisi pinnistellä läpi niin halleluja, eka jakso käyty =) Toka jakso on sitten helpompi =)

13 yötä Justimusfilmsin keikkaaan!!!! <3

Ensi viikonloppuna olis taas leirille vähä isostelemaan 1-6 luokkalaisille tytöille ;D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti